Aktiviteter

Vi forsøger på bedste vis at favne bredt i vores tilbud af aktiviteter.

Vi vil så vidt muligt have et tilbud hver dag med et kreativt værksted, hvor vi sigter mod aktiviteter for både piger og drenge.

Da vi har naturparken lige om hjørnet, er det selvfølgelig naturligt at lave tilbud ude i det fri og kun fantasien sætter grænser.

Derudover er der computere, hvor man kan få en spilletid sammen med sine kammerater. Her skal der være plads til både piger og drenge og det prøver vi at tilgodese.

Der vil hver dag være noget,  man kan styrke sig på efter en skoledag. I køkkenet vil hver dag være en voksen som står for at lave noget mad/frugt, så vidt muligt sammen med nogle børn og skulle der være forskellige ønsker inden for rimelig logik tager vi meget gerne en snak om det.

Er man til terningespil, et slag Uno, backgammon, Settlers eller kasino, så er det jo også en mulighed, alt efter hvem der sidder der. Der er ligeledes tilbud om rollespil. Vi prøver at have LIVE-rollespil hver fredag – i lige uger tager vi til Ellekilde og spiller.

Vi har også et lego-hjørne, hvor alle kan udfordre sig selv og hinanden.

En til to gange om måneden har vi som regel tilbud om ture ud af huset. Vi har bl.a. været på shoppe-, bio-, svømme-tur eller en tur i tivoli.

Og så er klubben jo stedet, hvor man er sammen med sine kammerater og hvor man kan lære andre jævnaldrende at kende. Der er også voksne som er med på en lytter, hvis der er noget som fylder hos én. Alt det med venner, kærester, det derhjemme, skolen, dødsfald, skilsmisser, mobning og hvad livet ellers byder på er jo ofte noget man har brug for at ”lufte” med en der vil lytte. Det vil vi!