Sofia

Sofia

Daglig Leder

Sofia er daglig pædagogisk leder af Klubben ved Brydegården. Sofia har arbejdet i Klub Måløv siden 2005. Sofia har været støttepædagog med særlig funktion i Klub Måløv inden hun startede på Brydegården. Sofia er  lidt af en all – rounder og vil være at finde rundt omkring.

“…Kontoret skal ikke være et fyord for vores børn. Vi forsøger at have det åbent for børn som gerne vil sidde og sludre med en voksen, som inviterer sig selv ind når de har noget på hjertet. Det skal der være plads til, også selvom der sker så meget andet i klubben.” udtaler Sofia.

Karin

Karin

Pædagog

Fredrik

Fredrik

Klubmedarbejder

Fredrik kommer fra Sverige, men bor nu i Danmark.

Fredrik bruger meget tid på rollespil, brætspil og computerer.

Man kan tit finde ham i nærheden af computer-rummet, ved brætspillene eller på værkstedet. Sidstnævnte hvor han bl.a. maler eller bygger landskaber til Warhammer (bordrollespil). Fredrik er god til de mere stille snakke, men vi skal ikke udfordre ham i f.eks. legobygning så kan vi godt pakke sammen.

Dorthe

Dorthe

Pædagog

Dorthe er hovedansvarlig for dyrene. Det er Dorthe, man skal gå til, hvis man gerne vil hjælpe med at passe et dyr, eller bare har brug for at sidde stille og snakke og nusse lidt på et af dyrene imens. Dorthe har været spejder i mange år, så om sommeren finder hun også på en masse spændende på legepladsen og ved bålet.

Nicklas

Nicklas

Klubmedarbejder

Nicklas (også kaldet Rex) er primært på sporten. Han tager gerne imod en udfordring fra børnene – både ved computer, pool, wii og på fodboldbanen.

Nicklas er ind imellem i syværkstedet, hvor han laver armbånd, T-shirts, perler eller bare tegner med børnene og af og til i det lille køkken og lave bolcher.

 

 

Kenneth

Kenneth

Pædagog

Line

Line

Støttepædagog med særlig funktion

Kathrine

Kathrine

Vikar

Christina

Christina

Pædagog Vikar

Bilal

Bilal