Sport og Udeliv

 

Vi ser sport som en vigtig del af hverdagen og det pædagogiske arbejde, derfor forsøger vi også at tilbyde denne aktivitet hver dag i klubben. Vi har vores sal, hvor der altid er mulighed for at få bevæget sig lidt, med diverse aktiviteter så som; hockey, fodbold, håndbold, stikbold, bordtennis m.m. For at sikre at alle børnene har mulighed for at komme i salen, skal man skrive sig på en tid i køkkenet, den giver 30 minutter i salen.

Der er altid mulighed for at lave mere sport, ved at benytte sig af vores udendørs fodbold/basketballbane hvis vejret er godt. Når det bliver rigtigt varmt trækker vi tit ud, og sammen med børnene finder vi på en masse sjove aktiviteter i vores nærområde. Vi forsøger at ramme bredest muligt med vores aktiviteter, og vi gør det altid i samråd med vores børn og unge.

Børnene har dagligt mulighed for at bruge klubbens legeplads, mooncars og rulleskøjter m.m., ligesom vi byder på cykelture, sjove lege og fodbold i trygge rammer, hvor der som udgangspunkt står en medarbejder til rådighed. Vores bålhytte bliver benyttet over hele sommerperioden, hvor vi ofte laver mad over bål.

I sommerperioden har vi prioriteret at ha’ en fast udedag om onsdagen, hvor vi vil byde ind med sjove udendørs aktiviteter.